Litteän Maanpiirin kannattaja: ”Suomea ei ole olemassa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi Litteän Maanpiirin kannattajien ydinaatteista on se, että Australiaa ei ole oikeasti olemassa. He ovat jopa tarjonneet tilalle vaihtoehtoista teoriaa, jonka mukaan Australiaan kuljettaisiin Bermudan kolmion kautta. Nyt heidän mukaansa myös Suomi on huijausta.

Irlantilainen Desmond Walsh on kampanjoinut litteän maanpiirin puolesta. Nyt mies julistaa Twitterissä Suomen olevan huijausta. Toisin sanoen kotimaatamme ei hänen mukaansa ole olemassa, vaan asumme ympäri Viroa, Venäjää ja Ruotsia ripoteltuja pikkukaupunkeja ja keskellä metsää eristettynä kaikesta muusta.

Walsh kertoo väitteessään Japanin ja Venäjän kontrolloivan Itämerta ja huijaavan samalla kaikkia Suomen olevan oikea maa. Japanilaiset vievät merialueilta kalaa kotimaahansa Nokian elektroniikkatuotteiden varjolla. Rehellisesti sanoen emme ymmärrä yhtään mitään mitä Walsh tällä tarkoittaa, mutta jäämme mielenkiinnolla odottamaan lisäväitteitä Litteän Maanpiirin tueksi. Emme myöskään tiedä, onko hänen käyttäjätilinsä aito vai trolli.