Tuomas Kauhanen pohtii mitä exälle kuuluu – uusi single julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuomas Kauhanen laittaa vakavamman vaihteen päälle uudella sinkullaan Mechelininkatu, joka julkaistaan tänään. Mechelininkatu kertoo räppärin omiin kokemuksiin perustuvan tarinan menneestä parisuhteesta ja pohdinnasta, mitä exälle nyt kuuluu.

Kappaleen kertosäkeessä vierailee Universal Musicin uusi artisti SANÉ. Single avaa tietä myöhemmin julkaistavalle EP-levylle, jolla kuullaan vakavoitunut, mutta positiivisen asenteen säilyttävä artisti.

Kappaleet käsittelevät kamppailua masennuksen kanssa, rakkauden pimeää puolta, riittämättömyyden tunteita ja muita negatiivisia fiiliksiä, joiden kanssa monet meistä ovat päivittäin tekemisissä. Mukana on kuitenkin myös toivo, pilkahdus positiivisemmasta tulevaisuudesta.

Tuomas Kauhanen julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2013, ja hänet tunnetaan erityisesti hiteistään Enkeli, Pummilla Tallinnaan ja Paita kattoon. Räppärin edellinen single Jeesmies julkaistiin viime kesäkuussa. Kauhasen musiikkia on streamattu Spotifyn ja YouTuben kautta yhteensä jo yli 45 miljoonaa kertaa.