Katy Perry ilmoitti jäävänsä tauolle: ”Minulla ei ole mitään todisteltavaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perryn viimeisin albumi, Witness, ei ollut laulajalle toivotunlainen menestys. Nyt hän on ilmoittanut pitävänsä hieman taukoa musiikin parista.

Perry paljasti päätöksensä Footwear News -sivuston haastattelussa. Lapsesta saakka esiintynyt tähti ei aio lopettaa uraansa, mutta ei myöskään aio työstää uutta materiaalia lähitulevaisuudessa.

– Rakastan musiikin tekemistä ja sen kirjoittamista. En vain tunne olevani enää osa siihen liittyvää peliä. Tunnen itseni vain artistiksi. Minulla ei ole mitään todisteltavaa, mikä on vapauttava tunne, Perry kuvaili.

Tähti myöntää Witness-albumin heikon vastaanoton olleen hänelle kova pala ja kärsineensä sen ansiosta paikoitellen masennuksesta. Perry kertoo kuitenkin tehneensä runsaasti työtä henkisen hyvinvointinsa eteen, missä häntä on auttanut esimerkiksi suhde Orlando Bloomin kanssa.