Mies varasti koiranpennun kotipihalta – karu video julkaistiin

Ohhoh! · Stara.fi

Koiranpennun menettäminen on aina kova paikka, mutta vielä tavallista karummalta se tuntuu, kun joku varastaa lemmikkikoiran. Nyt tällainen röyhkeä tapaus on tallentunut videolle Yhdysvalloissa, kun kaksi miestä ajoi omakotitalon pihan viereen ja varasti koiranpennun suoraan pihasta.

Teksasin Mesquitessa kuvatulla videolla nähdään miten kaksi miestä pysäköi autonsa maaseudulla sijaitsevan talon edustalle. Sen jälkeen toinen miehistä menee houkuttelemaan pihalla olleen kymmenviikkoisen Chipper-nimisen koiranpennun luokseen, ja sen jälkeen nappaa koiraa niskasta, nostaa sen aidan yli ja poistuu paikalta.

Koiranpentu on palomies Matt Ivyn, jonka ajotien valvontakamera ikuisti ikävän tilanteen. Samalla koiravarkaista ja heidän käyttämästään Cadillac-autosta saatiin kuitenkin hyvät tuntumerkit. Asiasta uutisoineen Dallas Newsin mukaan poliisi etsii parhaillaan rikollisia ja pyytää myös yleisöltä havaintoja heistä.