Temptation Islandin Pauliina seksikkäänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Temptation Island -realitysarjassa taannoin nähty Pauliina osallistui kisaan yhdessä poikaystävänsä Joonaksen kanssa, mutta koettelemus päättyi lopulta pariskunnan eroon. Heidät muistetaan muun muassa Joonaksen toteamasta ”Vähän panin” -letkautuksesta.

Kaunis Pauliina julkaisee nykyisin sosiaalisessa mediassa kuvia itsestään muun muassa eri lomakohteissa sekä poseeraamassa bikineissä ja uimapuvussa. Tällä viikolla julkaisemissaan kuvissa Pauliina seikkailee muun muassa Thaimaan Koh Changilla. Upea bikinivartalo on tosin ollut esittelyssä jo aiemminkin.

View this post on Instagram

Beach day 🌴 #thailand #kohchang

A post shared by Pauliina 🎀 (@pauliinai) on

View this post on Instagram

Beach please 💁🏻🌊🐚

A post shared by Pauliina 🎀 (@pauliinai) on