Älä lähetä exälle viestiä – pane se puhelin pois!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vanha suola janottaa usein tylsistyneenä, eepätoivoisena, krapulaisena tai pienessä sievässä. Tällöin saattaa ottaa puhelimen käteen ja lähettää entiselle ihastuselle viestiä. Yleensä viestin lähettämistä katuu samalla sekunnilla.

Entiselle kumppanille tekstaaminen voi olla todella huono idea. Miksi sytyttää vanhaa draamaa uudestaan? Anna jo olla. Aika saattaa kullata muistoja ja viestin avulla voi havitella jotain, mitä ei ole ollut edes olemassa. Jos suhde ei toiminut ennen, miksi se toimisi toisellakaan kertaa, Elite Daily muistuttaa.

Älä lähetä exälle teksiviestiä muistokuohujen vallassa tai silloin, kun tiedät hänen aloittaneen seurustelun uuden kumppanin kanssa. Älä myöskään tartu puhelimeen jos he ovat erikseen pyytäneet sinua lopettamaan heille viestittelyn tai soittelun. Vihaisena tai ikävissään kannattaa ennemmin luoda ajatusleikki, jonka avulla pääsee turhauttavista tunteista eroon. Exä harvoin pystyy tai edes haluaa auttaa.