Fritsukuningas taas vankilaan – pidätyskuva naurattaa netissä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kentuckyssa on pidätetty toistamiseen nuori mies nimeltään Micah Musser. 19-vuotiaan miehen pidätyskuva levisi taannoin netissä, koska hänen kaulansa näytti enemmmän kissapedon turkilta kuin ihmisen iholta.

Hickey King -tittelin taannoin itselleen pidätyskuvallaan netonnut Micah Musser on joutunut uudelleen telkien taaksen. Hänet pidätettiin viime vuonna autiotalossa bilettämisestä. Nyt sama mies joutui poliisin kanssa tekemisiin jäätyään kiinni murtovarkaudesta. Musser on määrätty vieroitushoitoon.

Montgomeryn piirikunnan vankilassa parhaillaan aikaansa viettävä mies oli saanut imettyjen suudelmien kautta lempeä kaulansa alueelle. Fritsut täyttivät Musserin kaula-alueen ihon niskaa myöten. Mies oli tuoreessa pidätyskuvassa ilman samanlaisia jälkiä, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi
Poliisi