Tuhtien tyttöjen tanssiryhmä on supersuosittu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rytmi on veressä, ei vartalon mallissa. Tanssi on sydämen ja sielun asia. Tämän todistaa muodokkaiden naisten tanssiryhmän New Yorkiin perustanut Akira Armstrong. Kerroimme hänen perustamastaan Pretty Big Movement -ryhmästä muutama vuosi sitten. Nyt tanssijapoppoo täyttää kymmenen vuotta.

New York Cityssa on tanssiryhmä, jonka liikehdinnän taso ei kalpene muiden ammattitanssijakokoonpanojen rinnalla. Kahdeksan kurvikasta naista harjoittelee kaksi kertaa viikossa, ja jokainen harjoituskerta kestää noin 3-4 tuntia. He todistavat Brooklynissa sijaitsevassa tanssisalissa ja sen ulkopuolella, että rytmikkään taidemuodon tuottama ilo kuuluu kaikille.

Pretty Big Movement esiintyy säännöllisesti ja usein. Heidän seuraava kiertueensa suuntautuu Etelä-Koreaan. Ryhmässä vallitsee hyvä henki, mikä huokuu myös ulkopuolisille. He eivät ole kateellisia tai kilpaile paremmuudestaan. Tämä naisryhmä kohtelee kaikkia sen jäseniä tasavertaisesti ja suurella rakkaudella.

Akira Armstrong esiintyi kahdella Beyoncen musiikkivideolla, mutta jäi kokonsa takia uusien työtarjousten ulkopuolelle. Häntä kehuttiin erinomaiseksi tanssijaksi, mutta liian suurikokoiseksi. Armstrong napauttaa, että isokokoiset naiset voivat tehdä samoja liikkeitä kuin hoikemmat tanssijat.

Muodokkaan vartalon hallinta vaatii enemmän kestävyyttä ja voimaa. Stereotypioiden ulkopuolelle jäävät tanssijat ovat kokeneet arvostelua ja epävarmuutta lisäävää kohtaloa. Jokainen voi kuitenkin huomata, että nämä naiset ovat taitavia ammattilaisia.