Ansaitseeko kumppani sinut? Nämä merkit paljastavat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Aidossa rakkaudessa on molemminpuolista kunnioitusta. Kumppanuus ei tarkoita oman rakkaan palvomista, mutta liitto voi paremmin omaa puolisoa arvostamalla. Antaako kumppanisi sinulle tarpeeksi rakkautta ja tukea?

Elämässä on tarkoitus mennä eteenpäin, ja mikäli oma kumppani ei tue unelmien saavuttamisen suhteen, on jokin asia pielessä. Hänen tulee olla se, joka potkii persauksille entistäkin enemmän, kun oma toivo on jo mennyt. Parisuhteessa on myös oltava rehellinen. Jos kerran menettää luottamuksen, on sitä vaikea saavuttaa uudelleen.

Joudutko pahoittelemaan kumppanisi käyttäytymistä? Tämä voi olla merkki siitä, että hän ei osaa ottaa sinua huomioon. Onko hän oikeastaan laisinkaan samalla viivalla tai aaltopituudella kanssasi, vai kuljetteko eri suuntiin elämässä?

Kumppanin vuoksi on nähtävä vaivaa. Parhaimmillaan puoliso on kuin koko loppuelämän sijoitus, jonka eteen on valmis tekemään töitä ja antamaan aikaa. Tarpeet kohtaavat henkisellä ja fyysisellä tasolla, jos molemmat panostavat suhteeseen saman verran. Eikä kumpikaan osapuoli ole itsestäänselvyys, Quora-palstalla kerrotaan.