Kaulahuivi kuin vagina – luksusmerkiltä 1 000 euron härski uutuus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotimaailman huipulla on totuttu näkemään toinen toistaan erikoisempia asuja, joista valtaosa nähdään tosin ainoastaan catwalkilla. Nyt luksusmerkki Fendi on julkistanut uuden huivinsa, joka hakee vertaistaan koko muotialalta.

Kyseessä on ihonvärinen huivi, jossa on harmaa karvareunus. Kuvasta selviää kuitenkin nopeasti, että huivin ulkomuoto on haettu naisen sukupuolielimestä. Suurelta vaginalta näyttävä ökyhuivi saa siis käyttäjänsä näyttämään kuin parhaillaan syntyvältä lapselta. Hintaa huivilla on 750 puntaa, eli noin 1.000 euroa.

Aika näyttää kehtaavatko ihmiset ensinnäkin ostaa tällaisen tuotteen ja sen jälkeen vielä käyttää sitä julkisilla paikoilla. Myyntiin on tulossa useita eri värivaihtoehtoja eri etnisistä taustoista oleville ihmisille.