Teinipojat riisuivat tien vierellä rankkasateella – sitten autoilija huomasi hulvattoman syyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki lapset rakastavat kuralätäköissä leikkimistä. Nyt netissä leviää viraalivideo, jolla nähdään hieman vanhempien lasten leikkejä sadeilmalla. He ovat keksineet oman vesihuvipuiston.

Yhdysvaltojen Connecticutissa satoi runsaasti syyskuun lopulla. Hamdenin kaupungissa asunut henkilö vietti sadepäivää kotisohvallaan kuullessaan innostuneiden teinipoikien ääniä ulkoa. Hän huomasi, että pojat olivat päättäneet ottaa ilon irti kurakelistä.

Teinit olivat asettuneet tien viereen pelkästään shortseihin pukeutuneena. He odottivat, että tiellä ajaneet autot roiskuttivat vettä heidän päälleen. Parhaimmat roiskeet aiheutti ohiajanut rekka, jonka kuljettaja ymmärsi poikien vesileikkien tarkoituksen.