Minttu Räikkönen julkaisi perheestään upeita kuvia – kuin satumaailmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Kimi Räikkösen vaimo Minttu Räikkönen joutui taannoin Instagramissa hakkereiden uhriksi, kun hänen käyttäjätilinsä kaapattiin. Räikkönen ei saanut tiliään enää palautettua itselleen, vaan sen sijaan se suljettiin kokonaan. Minttu perusti saman tien uuden profiilin, jossa nähdään nyt upeita kuvia.

Minttu Räikkönen ja perheen kaksi lasta nähdään poseeraamassa upeissa ulkona ikuistetuissa valokuvissa kuin satumaailmassa ikään. Isää kuvissa ei nähdä, mutta äskettäin Minttu Räikkönen julkaisi kuvan, jossa hän oli Kimin kanssa syömässä. Kuvan yhteydessä hän suositteli naimaan miehen, joka saa nauramaan.

View this post on Instagram

🍁🍂

A post shared by 𝓜𝓲𝓷𝓽𝓽𝓾 𝓡ä𝓲𝓴𝓴ö𝓷𝓮𝓷 (@mintturaikkonen) on