Nämäkö karmeimmat raskauskuvat? Näky kuin Alien-elokuvista

Ohhoh! · Tim Isokivi

Raskauskuvat ovat perinteisesti lämminhenkisiä otoksia pariskunnista valmistautumassa iloiseen perheenlisäykseen. Eräs kanadalainen pariskunta päätti kuitenkin ottaa epätyypillisen lähestymistavan kuviinsa.

Nicole ja Todd Cameronin halloween-sesonkiin sopivien raskauskuvien teema on peräisin Alien-elokuvista. Bored Panda -sivuston mukaan Nicole ei halunnut raskauskuvista liian vakavia, ja Todd sattui löytämään sopivasti kirpputorilta Alien-pienoismallin.

Cameronit lavastivat kurpitsapellolla heikkohermoisimmille sopimattoman kuvasrajan, jossa Nicolen vatsasta pomppaa ulos verinen Alien. Pariskunta päätyy hellimään hirviötä ja juottamaan sille verta tuttipullosta.

Vaikka Facebookissa julkaistut epätyypilliset raskuaskuvat eivät epäilemättä ole kaikkien mieleen, ovat ne herättäneet sosiaalisessa mediassa jopa runsaasti ihastusta. Alien-vauvalle on jopa perustettu ikioma Instagram-tili.

 

Well, you won't believe what happened yesterday DURING OUR MATERNITY SHOOT!!! Our chests are bursting with love for our…

Publiée par Todd Cameron sur Mardi 9 octobre 2018