Pia Lamberg todella kauniina mallikuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta ei kovin usein noteerata kansainvälisissä medioissa, vaikka samaan aikaan kaikkien naapurimaiden supermalleja ihaillaan esimerkiksi bikinikuvissa. Viime vuosina uraa maailmalla on kuitenkin tehnyt suomalainen missikaunotar Pia Lamberg.

Malliuraa edelleen tekevä Lamberg on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, ja hän julkaisee itsestään upeita kuvia verkossa. Tuoreimmissa upeoissa somekuvissaan missikaunotar nähdään poseeraamassa niin bikineissä kuin alusvaatteisillaan.

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.