Ravintoloitsija kuin sirkustaiteilija – näinkin ruoalla voi temppuilla!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme jokunen vuosi sitten israelilaisen Falafel Golanin omistajan upeita ruoanlaittotaitoja. Sen lisäksi, että ravintolassa kerrotaan olevan erinomaisia falafel-ruokia, osaa omistaja tehdä ruoka-annosten kokoamisesta näyttävän ohjelmanumeron.

Israelin Afulassa sijaitseva falafel-ravintola on noussut jälleen kuuluisaksi ruokalassa kuvatun videon ansiosta. Falafel Golani -ravintolan omistaja kokoaa annokset kuin sirkustaiteilija falafelpyöryköillä jonglööraten. Hän heittelee aterian ainesosat osumatarkasti ilmaan ja siitä annokseen.

Falafel Golani on saannut TripAdvisorissa viisi tähteä ja erinomaiset arvostelut. Ravintolan nimellä löytyy runsaasti videoita Youtubesta, mikäli haluaa katsella taitavan ravintolayrittäjän työskentelyä enemmänkin. Falafelit ovat härkäpavuista ja kikherneistä valmistettuja friteerattuja pyöryköitä.