Pikkupoika ulosti sohvalla ja tyttö kertoi äidin olevan lihava – noloimmat hetket videokoosteena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ovat huvittavan rehellisiä ja kertovatkin välillä asiansa niin suoraan, että herkimpiä voi alkaa nolostuttamaan. Nyt huvittavalla videolla nähdään kooste tilanteista, joissa lapset ovat saaneet punan nousemaan vanhempien kasvoille.

Totuus kuullaan aina lasten suusta, minkä vuoksi heidän voi odottaakin sanovan mitä tahansa, milloin tahansa ja kenelle tahansa. Tämä käy hyvin ilmi myös Kyoot-kanavan julkaisemalta YouTube-videolta, jossa nähdään monia surkuhupaisia tilanteita, joissa lapsi on ollut vain hurmaava oma itsensä.

Kyoot-kanavan julkaisemalla videolla nähdään reilun yhdeksän minuutin aikana mitä hauskempia tilanteita, joissa lapset ovat nolanneet vanhempansa tekemällä tai sanomalla jotakin tyhmää. Usein tilanteesta tekee vielä erityisen koomisen se, että lapset tuntuvat olevan täysin tosissaan.