Ryan Reynolds trollasi ohjaajaa – auto-onnettomuus yllätti taustalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Ryan Reynolds on yksi maailman tunnetuimmista Hollywood-tähdistä. 41-vuotias mies muistetaan etenkin hänen rooleistaan elokuvissa Deadpool ja The Proposal. Mies on saanut oikeutetusti myös oman tähtensä tunnetulle Walk of Fame -kadulle.

Ryan Reynolds julkaisi omalle YouTube-kanavalleen nyt huvittavan ja toiminnantäyteisen videon, jossa mies kertoo tunnetusta ohjaajasta. Ryan Reynolds kertoo videolla kameralle siitä mikä tekee Michael Bayn ohjaamista elokuvista hänen mielestään niin erityisiä.

Juuri kun mies on kertomassa mikä Michael Bayn ohjaamat elokuvat erottaa muista, taustalla alkaa tapahtua. Miehen takana nähdään näyttävä auto-onnettomuus, joka on tietenkin niin kovaääninen, että miehen kehut ohjaajasta jäävät videolla kuulematta.