Sharon Osbourne ja Simon Cowell rajuissa riidoissa – The X Factorin tuomarisopimus peruttu!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimaailmassa rokkarimiehensä Ozzy Osbournen kanssa vaikuttanut Sharon Osbourne ei työskentele enää The X Factorin palveluksessa. Musiikkimoguli Simon Cowell antoi Osbournelle potkut naisen haukuttua formaatin karaokeohjelmaksi.

Managerina vuosikausien ajan työskennellyt Sharon Osbourne ei osallistu enää brittiläiseen The X Factor -kilpailun tuomaristoon. Hän on toiminut ohjelmaformaatin alkuperäisenä tuomariston jäsenenä vuodesta 2004 muutamaa välivuotta lukuunottamatta.

Hänen oli tarkoitus olla mukana myös tänä vuonna, mutta ohjelmaformaatin luoneen Simon Cowellin kanssa syntyneet erimielisyydet estivät sopimuksen syntymisen, The Sun uutisoi.

Sharon Osbourne oli haukkunut Simon Cowellin vierailtuaan The Howard Stern Show -radio-ohjelman vieraana. Nainen sanoi, että Cowell tekee kaikkensa saadakseen läskipäänsä televisioon. Samassa yhteydessä hän uhosi kykyjenetsintäkilpailun olevan uppoamispisteessä ja hän voisi hukuttaa Simon Cowellin omatoimisesti. Sharon Osbourne on myös valittanut saavansa pienempää palkkaa kuin muut ohjelmassa esiintyneet tuomarit.