Voiko Instagramissa sopia treffejä? Näin kävi testissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tinder on yksi suosituimmista sovelluksista, jossa sinkut voivat helposti lähestyä toisiaan ja sopia tapaamisia. Nyt naiset halusivat selvittää miten avoimia ihmiset ovat Instagramissa treffien sopimisen suhteen.

Ladyliken julkaisemalla YouTube-videolla Freddie ja Jazzmyne yrittävät käyttää Instagramia treffiseuran löytämiseen. Instagramissa flirttaileminen on helppoa, koska kuvista tykkäämällä voi saada toisen huomion kiinnitettyä helposti ja hienovaraisesti.

Keskustelun aloittamiseen voi käyttää yksityisviestejä, mutta ystävykset halusivat kokeilla, että onnistuuko treffien sopiminen myös sitä kautta.

Freddie ja Jazzmyne päättivät tehdä kokeilustaan vielä hieman mielenkiintoisempaa antamalla heidän yhteisen ystävänsä Joycen hoitaa yksityisviestien lähettämisen heidän puolestaan. Kokeilun perusteella kävi ilmi, että yksityisviestien lähettäminen Instagramissa kannattaa mikäli haluaa tutustua kiinnostaviin ihmisiin.