Australialaiset kauhuissaan – joku työntää neuloja mansikoihin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ympäri Australiaa asuvat ihmiset ovat löytäneet kaupasta ostettujen mansikoiden sisään piilotettuja ompeluneuloja. Neuloja on löydetty kaikista kuudesta osavaltiosta. Uhreja on yhteensä 11, joista kaksi on toimitettu sairaalaan vatsakipujen vuoksi.

Mansikoiden sisään piilotettuja ompeluneuloja on vaikea nähdä, mutta onneksi suurin osa ihmisistä löysi vaarallisen pienesineen ennen sen nielaisemista. Ensimmäiset neulahavainnot tehtiin noin kuukausi sitten Queenslandissa, Business Insider uutisoi.

Joshua Gane -niminen mies julkaisi mansikoiden sisällä olevista neuloista varoituksen Facebookiin. Hänen ystävänsä oli toimitettu ensiapuun vatsakipujen vuoksi. Poliisi on aloittanut tutkinnan neulamansikoiden takia. Queenslandin osavaltio on tarjonnut 61,300 euron suuruisen palkkion tiedoista, jotka johtavat tekijän jäljille.

Just posting this as a warning to anyone that has bought strawberries (Berry Obsessions) from Woolworths recently….

Publiée par Joshua Gane sur Samedi 8 septembre 2018