Vanhin britti on 112-vuotias: ”Viski on pitkän elämän salaisuus”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan vanhin henkilö täytti äskettäin 112 vuotta. Kyseessä on iäkäs Grace Jones, joka sai onnentoivotuksen myös maansa hallitsijalta, kuningatar Elisabet II:lta. Nainen paljastaa, että pitkän iän salaisuutena on viski.

– En koskaan jätä iltamyssyä väliin. Nautin ainoastaan yhden viskipaukun iltaisin. Viski on erittäin terveellistä, 112-vuotias Grace Jones vakuuttaa Daily Mailille.

Amazin Grace -lempinimellä tunnettu Liverpoolissa asuva tervaskanto on nyt virallisesti maansa iäkkäin henkilö. Nainen on nauttinut viskipaukkunsa joka ilta 62 vuoden ajan. Eli hän on aloittanut tapansa ollessaan 50-vuotias vuonna 1956. Kahdesta maailmansodasta selvinnyt nainen on syntynyt vuonna 1906. Hän kertoo tuntevan olonsa 65-vuotiaaksi. Hän antaa ihmisille neuvon elämään: Älä murehdi.