Hilaria Baldwin paljasti helpon kotitreeninsä: ”Tee tämä aamuin ja illoin”

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkonkari Alec Baldwin ja hänen vaimonsa Hilaria Baldwin saivat heidän yhteisen neljännen lapsensa noin neljä kuukautta sitten. Aviopari sai terveen pojan, jolle he antoivat nimeksi Romeo Alejandro David.

Liikuntaa rakastava Hilaria Baldwin on onnistunut palautumaan jokaisesta raskaudestaan todella nopeasti entisiin mittoihinsa. 34-vuotias Baldwin jakaa omalla Instagram-kanavallaan vinkkejä myös muille perheenäideille videoillaan, joissa nainen esittelee lyhyitä ja yksinkertaisia kotitreenejään.

Hilaria Baldwin julkaisee usein lyhyitä videoita pienistä treeneistä, joita naiset voivat tehdä kotonaan nopeasti kiireisen arjen keskellä. Tällä kerralla nainen julkaisi videon nopeasta kokovartaloharjoituksesta, jota nainen suosittelee tehtäväksi aina aamuin ja illoin. Treeniin kuuluu pieni venyttelyliike ja kaksi lihaskuntoliikettä, joita tulee tehdä 10 toistoa kolme kertaa.