Jättimäinen penis löytyi Australiasta – satelliittikuva paljasti tempauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehen sukuelin on perinteisesti ollut pikkupoikien lempiaihe piirreltäessä esimerkiksi vihkoihin, vessojen seiniin tai koulukirjoihin. Ajoittain maailmalta kantautuu kuvia, joissa sukuelin nähdään aivan toisen mittaluokan kuvissa. Nyt sellainen tulee vuorostaan Australiasta.

Google Maps

Melbournen liepeillä Geelongin kaupungin lähistöllä sijaitsevaan entiseen järven pohjaan on nimittäin onnistuttu raapustamaan jättimäisen kokoinen sukuelintä kuvaava muodostelma. Tempaus paljastui Google Mapsin satelliittikuvista, Geelong Advertiser uutisoi. Karttapalvelun mukaan peniksellä on pituutta noin 50 metriä.

Lehden mukaan paikalliset ovat olleet tietoisia tempauksesta jo kuukausia, mutta nyt se päätyi viimein myös Google Mapsin tuoreisiin satelliittikuviin. Niissä se nimettiin nopeasti Aussie Weiner -kohteeksi.