Koira teki omistajastaan rikkaan – asuu yli 400 000 euron koirankodissa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sylar-koiran koirankoppi on näyttävämpi ja suurempi kuin monen ihmisen koti. Syynä on eläimen omistajan halu hemmotella hänestä varakkaan tehnyttä koiraansa.

Pekingissä köyhän isoäitinsä kanssa eläneen Zhou Tianxiao elämä kului alkoholin ja videopelien parissa, kunnes hän päätti hankkia koiran. Hän ei osannut arvata Sylar-nimisen koiran muuttavan elämänsä.

Zhou alkoi opettamaan koiralleen erilaisia temppuja. Nopeasti oppineen Sylarin tempaukset päätyivät videolle ja Kiinan sosiaaliseen verkostoon, Meipaihin. Ihastusta herättäneistä videoista tuli nopeasti viraalihittejä.

Somekuuluisuuden myötä Zhou avasi menestykseksi nousseen koiranruokaa ja -leluja myyvän verkkokaupan. Lopulta mies päätti antaa Sylarille jotain takaisin muuttamalla ostamansa varastorakennuksen yli 400 000 euroa maksanseeksi koirankodiksi.

– Minulla oli huono lapsuus. Siksi haluan vain lapselleni parhaan mahdollisen elämän, Zhou kuvailee.