Rattijuopumuksesta pidätetty realitytähti: Huuleni olivat liian isot alkometrille!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkometriin puhaltaminen on osoittautunut haastavaksi suomessakin nähdystä Ex on the Beach -realitysarjasta tutulle kosmetologille. Syynä ovat hänen kauneusleikkauksessa täytettä saaneet huulensa.

Poliisi pidätti 20-vuotiaan Scarlett Harrisonin taannoin Manchesterissa rattijuopumuksesta epäiltynä. Alkometriin puhaltaminen ei kuitenkaan ottanut onnistuakseen poliisiasemalla hänen suurikokoisten huultensa ansiosta.

Harrison yritti puhaltaa alkometriin neljä kertaa. Lopulta hän joutui toteamaan huultensa olevan liian isot puhaltamiseen.

Realitytähti vakuutteli syyttömyyttään, vedoten siihen ettei hän voinut puhaltaa alkometriin lääketieteellisistä syistä. Lopulta Harrison kuitenkin myönsi Metro-lehden mukaan syyllisyytensä, ja hänen korttinsa päätyi hyllylle 16 kkukaudeksi.