Janni Hussin muodonmuutos – tässä uusi upea tyyli!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kouvolan Kuusankoskelta koko Suomen seuratuimmaksi fitnessmalliksi singahtanut 27-vuotias Janni Hussi on muuttanut tyyliään radikaalisti. Tummat ja pitkät hiukset vaihtuivat vaaleaan blondiin.

Omaa videoblogiaan YouTubessa pitävä Janni Hussi on julkaissut taltioinnin suuresta ulkonäkömuutoksestaan. Hän kertoo lähteneensä kampaajalle avoimin mielin ja sillä idealla, että räväyttää kerrankin kunnolla. Siinä hän myös onnistui.

Viimeksi teini-ikäisenä suortuvansa lyhyemmäksi leikannut nainen istuu kampaamon tuoliin ilman ennakkoasenteita. Hiuksia lyhennetään reilusti ja lopputulos muistuttaa suuresti myös Kardashianien sisaruksilla nähtyä tyyliä keskijakauksineen ja suoristettuine latvoineen. Kampaus on todella trendikäs ja vaalea sävy on lähempänä Hussin omaa luonnollista hiusväriä.