Mies näytti keskisormea peltipoliisille – poliisi ottaa nyt erikoiskäsittelyyn!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iltalehti uutisoi tapauksesta, jossa helsinkiläinen muusikko Ossi Jaala osoitti mieltään Kehä I -tiellä ja ajoi tahallaan useisiin nopeuskameroihin seitsemän kilometrin ylinopeudella. Hän näytti samalla keskisormea kameroille, koska halusi protestoida peltipoliisien vaikutuksille liikenneturvallisuuteen. Jaalan mielestä peltipoliisit ovat vain rahastusautomaatteja.

Nyt poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein on suivaantunut protestista. Aiemminkin voimakkaasti peltipoliisien vaikutusta puolustanut Pasterstein ilmoitti tänään Twitterissä, että hän on päättänyt ottaa Jaalan asian uuteen käsittelyyn.

– Tämä case otetaan uudestaantarkasteluun. Huomautus soveltuu huonosti tahallisiin tekoihin, liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja kirjoittaa Twitterissä.