Asiantuntija: Näin miesten pitäisi pukeutua ensitreffeille!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ensimmäisessä tapaamisessa deitin kanssa selvitetään kemian toimivuus ja yritetään samalla tehdä vaikutus toiseen osapuoleen. Miesten kannattaa pukeutua treffeille siististi ja oman tyylinsä mukaan. Treffipaikka sanelee aika paljon asuvalintaa.

Jos ensitreffit on huippuravintolassa, tulee asuun panostaa tavallista arki-iltaa enemmän. Illalliselle pukeudutaan esimerkiksi pikkutakkiin, bändipaitaan ja puhtaisiin farkkuihin. Tällöin kannattaa kiinnittää erityishuomiota tyylikkääseen kenkäpariin, Plenty Of Fish vinkkaa.

Mikäli deittipaikaksi valikoituu pubi, voi tyyli olla rennompi, mutta kuitenkin ehdottoman siisti. Rikkinäiset, likaiset ja virittyneet vaatteet eivät sovi ensitapaamiseen, koska se ei anna huoliteltua kuvaa tai osoita, että mies on nähnyt vaivaa tapaamisen eteen. Flanellipaita, t-paita ja mustat farkut ovat takuuvarma valinta.

Aktiiviteetin parissa vietettäville treffeille voi lähteä ulkoiluvaatteissa tai siistissä hupparissa ja rennoissa farkuissa. Miesten kannattaa myös kiinnittää huomiota asusteisiin, sillä lompakko, kello ja pari käsikorua yleensä riittävät. Onhan lompakko ehjä ja järjestyksessä?