Pariskuntatreffien aika on nyt – listasimme parhaat vinkit onnistumiseen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lapsiperheiden vanhemmat pääsevät harvoin yhdessä ulos. Treffi-illat saattavatkin mennä pieruverkkareissa kotisohvalla herkkuja mutustellen ja elokuvia katsellen. Tässä ei ole mitään väärin, mutta välillä olisi aiheellista panostaa laadukkaampaan iltaan.

Kokosimme ideoita astetta fiinimpään treffi-iltaan, jonka jälkeen tuntuu oikeasti nähneensä vaivaa parisuhteen eteen. Treffejä ei tarvitse viettää yhdessä ainoassa ravintolassa. Käy nauttimassa alkupalat toisaalla, pääruoka hieman kalliimmassa ja mene lopulta jälkiruoalle kolmanteen. Jos kuitenkin päätät viettää illan yhdessä ravintolassa, kannattaa valita kaupungin tyylikkäin paikka.

Treffi-iltaa voi viettää myös viikonloppureissulla tai käydä kylpylälomalla hemmotteluissa. Vieraile vaikkapa viinitilalla tai varaa hotellin kattohuoneisto ikimuistoisia hetkiä varten. Rakkauden eteen kannattaa nähdä vaivaa ja yhteisiin hetkiin panostaminen on mitä mainioin tapa. Sen voimalla jaksaa taas vaativaa arkea ja ruuhkavuosissa tarpomista.