Tummaihoiseksi muuttunut povipommi naimisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tummaihoiseksi povipommiksi muuntautunut saksalainen lentoemäntä Martina Big herättää huomiota kaikkialle minne menee. Nyt nainen on mennyt naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä, Michaelin, kanssa Havaijilla.

Michael ja Martina ovat seurustelleet 13 vuotta. He ovat tunteneet toisensa kouluajoilta asti ja kaksikko on kasvanut yhdessä aikuisikään. Martinan ulkonäkö on muuttunut melkoisesti matkan varrella, sillä vaaleasta ja sutjakkaasta blondista on tullut nykyään uhkea tummaihoinen nainen. Michael kertoo kuitenkin rakastuneensa vaimonsa luonteeseen, eikä ulkonäköön.

Pariskunnan häätunnelma oli vaarassa kadota, kun Martinan käsilaukku varastetaan uima-altaalta. Hän sai kuitenkin laukussa olleet passit takaisin paikallisen poliisin ansiosta ja Havaijin loma jatkui. Pariskunta vietti intiimin häätilaisuuden rannalla paikallisten traditioiden mukaan. Martinan jättirintoihin suunnitellaan lisää täytettä.