Khloe Kardashian haluaa käsiksi miehensä rahoihin – ex-tyttöystävä tulee liian kalliiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viisi kuukautta vanhan True-tytön vanhemmat, Khloe Kardashian ja Tristan Thompson ovat muuttaneet takaisin miehen työpaikan NBA-joukkue Cleveland Cavaliersin kotikaupunkiin, Ohion osavaltioon. Pettämiskohussa ryvettynyt pariskunta on yrittänyt saada koko kesän parisuhdetta ja perhe-elämää tasaantumaan.

Khloe Kardashianin on kerrottu kontrolloineen viisi vuotta nuorempaa koripalloilija Tristan Thompsonia. Syynä on miehen syrjähyppy, jonka hän teki vain muutama päivä ennen True-tytön syntymää. Nyt 34-vuotias Khloe Kardashian haluaa ottaa myös 27-vuotiaan miehen varat hoitaakseen. Khloe on kysynyt, saisiko hänen äitinsä Kris Jenner järjestellä Tristanin raha-asioita.

NBA-tähti on loukkaantunut pyynnöstä. Khloe väittää, että mies tuhlaa omaisuuttaan turhuuksiin, ja antaa liikaa rahaa ex-tyttöystävälleen ja esikoispoikansa äidille Jordan Craigille. InTouch-lehden mukaan Khloe Kardashianin omaisuuden arvo oli viime vuonna 40 miljoonaa dollaria, kun Tristan Thompson oli kerryttänyt varallisuuttaan kahdeksaan miljoonaan dollariin.