Kimi Räikköselle historiallinen voitto F1-osakilpailussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen ajoi hetki sitten voittoon Formula 1 -osakilpailussa Yhdysvalloissa. Kyseessä oli suomalaisittain historiallinen tapaus, sillä tämä oli suomalaisille kuljettajille historian 50. voitto Formula 1 -sarjassa.

Voittamalla tämän osakilpailun Kimi Räikkönen nousi samalla Suomen F1-kuljettajien kaikkien aikojen voittotilaston ykköseksi. Voittonsa jälkeen Kimi kiteytti tunnelmansa tiimiradioon toteamallaan lyhyellä viestillä.

– Viimeinkin, Räikkönen totesi huokaisten.

Toiseksi osakilpailussa ajoi Max Verstappen, joka onnistui pitämään Lewis Hamiltonin takanaan vain vaivoin, sillä brittikuski yritti viimeiseen saakka hänestä ohi.

Hamiltonin kolmas sija tarkoittaa samalla sitä, että maailmanmestaruus ei ratkennut vielä tänä viikonloppuna. Se on kuitenkin katkolla taas seuraavassa osakilpailussa, joka ajetaan ensi viikonloppuna Meksikossa.