Mielipide: Tässä on sinkkusyksyn ärsyttävin asia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syksy on perinteisesti romanttista aikaa, jolloin poltetaan kynttilöitä, siemaillaan punaviiniä, käperrytään viltin alle villasukissa ja katsellaan Netflixistä lempisarjoja vatsa täynnä pitkään haudutettua pataruokaa. Sinkkuna olemisessa on se huono puoli, että nämä asiat olisivat nautinnollisempia toisen ihmisen kanssa.

Kaamosaika saa rakastavaiset kääriytymään toisiinsa ja halailemaan myös julkisesti kirpeässä syysilmassa. Tämä saattaa nostaa kateuden siemenen yksin tihkusateessa kyhjöttävät sinkun mieleen. Miksi hänellä ei ole ketään halattavaa kumppania lähellä?

Tosiasia on, että toista ihmistä ei kannata hankkia vierelleen ainoastaan yhden vuodenajan takia. Sitä varten on myös ystäviä, että heidän kanssaan voi halata, pyytää luokseen leffailtaa viettämään tai parantamaan maailmaa viinilasin ääressä. Pariskuntien elämä ei välttämättä ole pelkästään lämpöä ja läheisyyttä syksynä, jolloin kaamosaika masentaa ja väsymyksen ärtymys luo eripuraa suhteeseen. Pysytään realistisina ruskasta huolimatta, arvon sinkkuina elelevät kanssasisaret ja -veljet!