Nyt valuu kuola ! Ravintola myy Mars-suklaatoasteja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Barry Chui aikoo taistellasuuria pikaruokaketjuja vastaan ja perustaa Manchesteriin toast-leipiä valmistavan ravintolan. Hänen mukaansa ravintolan menussa on lämpimiä leipiä 32 eri täytevaihtoehdolla.

Yksi eniten kiinnostavista leipävaihtoehdoista on Mars-toast. Kyseessä on lämmin leipä, jonka välissä on Mars-suklaapatukka. Herkun on pakko viedä kielen mennessään. Toki listalla on myös muita jälkiruoaksi kelpaavia kerrosleipiä, kuten Nutellalla ja Kinder Buenolla valmistettuja.

Jos haluaa maistella suolaisempia leipäversioita, voi ravintolasta tilata perinteisten täytteiden lisäksi nuudelileipiä, papuleipiä tai vaikkapa herkkusienillä täytettyjä toasteja. Barry Chuin perustaman ravintolan idea on yksinkertainen, mutta tiettävästi laatuaan ensimmäinen Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Manchester Evening uutisoi.