Povipommi Coco 14-vuotiaana – valtava muodonmuutos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa 20 vuotta sitten ollessaan 18-vuotias. Nainen on nyt väittänyt keksineensä suurikokoisen takapuolen esittelyn jo kauan ennen Kim Kardashanin nousua suurten peppujen kuningataren vallankahvaan.

Nyt Nicole Coco Austin on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa valokuvan 14-vuotiaana teinityttönä. Tuolloin muhkeat kurvit olivat vielä tuleva projekti. Coco kertoo kuvansa yhteydessä löytäneensä naisellisen puolesta vasta muutama vuosi myöhemmin. Nykyisin Coco näyttää melkoisen erilaiselta kuin tuolloin.

Perheenäiti ja povipommi Nicole Coco Austin voitti vuonna 1998 Miss Ujena -kilpailun Meksikossa, jonka jälkeen hän aloitti työuransa Playboy-kartanossa. Sittemmin nainen on nähty muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vuonna 2008 hän poseerasi Playboy-lehden sivuila. Nainen on naimisissa räppäri Ice-T:n, eli Tracy Lauren Marrow’n, kanssa. Pariskunnalla on Chanel-niminen tytär.