Amanda Harkimon vartalo ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo nähtiin taannoin televisiossa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasarjassa, minkä jälkeen hän aiheutti kohun paljastettuaan kilpailun voittonsa Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa. Sittemmin hän oli mukana Temptation Island Suomi -ohjelmassa.

Nyt Amanda on esitellyt sosiaalisessa mediassa upeaa vartaloaan, jota tosiaan kelpaakin esitellä. Hän poseeraa I Love Me -messujen yhteydessä alusvaatteisillaan. Toisessa kuvassa Amanda nähdään jossain etelän lomakohteessa pulahtamassa uimaan pienissä mustissa bikineissä.

View this post on Instagram

If I could turn back time

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Taannoin Amanda kertoi selvittäneensä DNA-testillä taustojaan.

– Tein DNA testin jotta saisin tietää mistä tummat piirteeni tulevat.. 71,9 % olen Suomalainen ja yllätykseksi tuli kovana kakkosena 15,7 % Irlantilainen, Skotti ja Walesilainen. Anyhow, se tarkoittaa sitä että mulla on tänään juhlapäivä!! Happy St Patrick’s day y’all!! oi, Amanda Harkimo kirjoitti.