Cardi B:n salaperäinen twiitti – onko hän TAAS raskaana?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäripariskunta Cardi B ja Offset saivat tyttövauvan kolme kuukautta sitten. Nyt räppäri vihjailee toisesta vauvasta Twitterissään. Fanit ovat järkyttyneitä.

Kulture Kiari -nimisen tytön kolme kuukautta sitten synnyttänyt Cardi B on kirjoittanut Twitteriin salaperäisen kysymyksen. Hän kysyy, suuttuisivatko hänen faninsa, mikäli nainen olisi uudestaan raskaana? Fanit on äimistyneitä, koska räppäripariskunta ei ole esitellyt edes ensimmäistä lastaan maailmalle ja he vihjailevat jo toisesta.

Kerroimme aiemmin, että uhkea Cardi B syyttää rintojensa roikkumisesta tytärtään Kulturea, joka on naisen mukaan imenyt rinnat tyhjiksi. Räppäri vannoi, että menee plastiikkakirurgille heti mahdollisuuden tullen. Jos hän on uudestaan raskaana, joutunee rinnat odottamaan vielä vuoden korjausleikkausta.

View this post on Instagram

check up time with mommy and daddy .

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on