Maailmanhistorian upein kihlauskuva! Tätä pariskuntaa etsitään nyt kiivaasti verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kihlaus on ihmisten elämässä yleensä ainutkertainen tilaisuus, jonka halutaan jäävän mieleen loppuiäksi myös muuten kuin kihlauksen vuoksi. Nyt eräs pariskunta on kuvattu kihlautumassa äärimmäisen näyttävästi Yhdysvalloissa Yosemiten kansallispuistossa sijaitsevalla kallionkielekkeellä 6. lokakuuta.

View this post on Instagram

A truly magical moment. Idk these people but maybe we can find em!

A post shared by Matt Dippel (@gorgeouscornchip) on

Kihlauksen jälkeen asiaan tuli uusi käänne, kun paljastui, että valokuvaaja Matthew Dippel oli ollut sattumalta samaan aikaan kuvaamassa Taft Pointin alueella, jossa kihlautuminen tapahtui. Hän onnistui ikuistamaan mahdollisesti jopa maailmanhistorian upeimman kihlauskuvan, mutta hänellä ei ollut mitään aavistusta ketkä olivat kihlautuneet.

Dippel julkaisi upean valokuvansa verkossa useissa sosiaalisen median palveluissa ja pyysi ihmisiä levittämään sanaa, jos joku tietäisi ketkä hän ikuisti valokuvaansa. Toivottavasti kuvan pariskunta löytyy ja saa yhteisen kodin seinälleen ikimuistoisen valokuvan elämänsä tärkeästä hetkestä.