Rasisti raivostui Ryanairin lennolla – koska mustaihoinen vanhus istui viereen

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Joissain ihmisissä rasismi elää niin syvässä, ettei siitä välttämättä opi koskaan kokonaan eroon. Nyt tällaisesta on saatu malliesimerkki, kun keski-ikäinen mieshenkilö raivostui huomattuaan, että hänen viereensä oli istumassa mustaihoinen nainen.

Mies ryhtyi esittämään naiselle hyvin alatyylisiä ja rasistisia kommentteja, jotka tallentuivat lopulta erään matkustajan kuvaamalle videolle. Erikoisinta tapauksessa oli, että Ryanairin lentohenkilökunta ei tehnyt tarpeeksi miehen rasistisen hyökkäyksen lopettamiseksi.

Stuertti tarjosi naiselle istumapaikan vaihtoa, mutta mies sai jatkaa hyökkäystään. Barcelonasta Lontooseen matkalla olleella lennolla kuvattu video on saanut verkossa aikaan someraivon, kun ihmiset ovat hyökänneet sanallisesti myös Ryanairia kohtaan. Ryanair on toistaiseksi kieltäytynyt kommentoimasta tapausta.