Täydelliset bikinirinnat? Supermalli-Emily kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski ja näyttelijä Amy Schumer pidätettiin pari viikkoa sitten Washington DC:ssä, kun he olivat osoittamassa mieltään korkeimman oikeuden tuomariehdokas Brett Kavanaughia vastaan. Nyt Emily on taas palannut sosiaalisen median syövereihin.

Malliuransa lisäksi sosiaalisessa mediassa hyvin aktiivinen catwalkien kuningatar näyttää ainakin kuviensa perusteella nauttivan elämästään lomaillen aina, kun catwalkit eivät kutsu häntä esittelemään muotiluomuksia ympäri maailmaa.

Tällä kertaa Ratajkowski on julkaissut verkossa kuvia itsestään muun muassa lomakohteessa, jossa hän nautti aurinkoisesta päivästä herkutellen. Samalla pääosaan kuvassa nousee kuitenkin Emilyn täydellisyyttä hipova bikinivartalo. Kuva on ikuistettu Kreikassa. Samalla Ratajkowski julkaisi myös sensuellin tanssivideon huvijahdin kannelta.

View this post on Instagram

Just reminiscing 🇬🇷

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on