Jackass-tähti Steve-O:n korva tuhoutui stuntissa – karmiva kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-ryhmästä tuttu Steve-O on tottunut urallaan vaarallisiinkin temppuihin. Nyt hurjapää on onnistunut saamaan korvansa erittäin huonoon kuntoon tekemänsä stuntin yhteydessä.

Steve-O jakoi Instagramissa kuvan verisestä oikeasta korvastaan. Otosta ei sen graafisuuden ansiosta voi suositella herkkävatsaisille. Tähti ei kertonut kuinka korva vahingoittui. Hän kuitenkin paljasti yrittäneensä korjata tikkien tarpeessa ollutta korvaa liimalla, kehnoin lopputuloksin.

Tempun epäillään olleen osa Jackass-tähden The Bucket List Tour -kiertuetta. Päihdeongelmansa selättänyt ja nykyään raitis Steve-O kuvailee kiertuetta absurdiksi multimedia-esitykseksi ja typeryyden uudeksi tasoksi.

Instagram