Maito oli loppu – hurjapää hyppäsi 29. kerroksesta noutamaan sitä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

BASE-hyppääjä Stephen Shipmanille puuttuiven elintarvikkeiden nopea noutaminen kaupasta ei ole ongelma. Ei edes silloin kun se tietäisi kymmenien kerrosten korkeudesta hyppäämistä.

Koomisella tuoreella vidella Shipman esittää miestä, jolle vaimo ilmoittaa maidon olevan lopussa. Hurjapää lähtee dramaattisesti noutamaan sitä lisää suorittamalla BASE-hypyn Dubaissa sijaitsevan pilvenpiirtäjän 29. kerroksesta.

Laskeuduttuaan alas laskuvarjollaan mies suuntaa läheiseen ruokakauppaan. Hän ostaa pullon maitoa ja toimittaa sen vaimolle.

– Olen tehnyt paljon BASE-videoita. Monet niistä vain dokumentoivat kiinnostavia hyppyjä mutta olen myös tehnyt muutamia videoita, joissa yritän tehdä tempuista mielenkiintoisempia huumorilla, Shipman kuvaili.