Stondis-seisontamatto hämmentää: ”Kunnon stondis duunipaikalla”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miltä kuulostaisi työn laadun parantaminen stondiksen avulla? Kyseisellä nimellä nimittäin kaupataan työergonomian parantamiseen tähtääviä seisontamattoja.

Televisiotähti Arman Alizad jakoi Facebookissa kuvan Stondis-seisontamaton mainoksesta. Nopeasti viraalihitiksi nousseessa kuvassa seisomatyön vaaroilta ja sudenkuopilta kehotetaan välttymään stondiksen hankkimalla.

– Mikään ei oo niin siistii ku kunnon stondis duunipaikalla, Alizad vitsaili.

Tuotteen kaksimielinen nimi lienee tässä tapauksessa ainakin osittain tahallinen. Stondis-matto ja sen värikäs mainoslause jäävät todennäköisesti huomattavasti paremmin mieleen kuin arkisempi työpiste- tai ergomatosta puhuminen.

 

https://www.facebook.com/armanalizadofficial/photos/a.650366064995946/2108654345833770/?type=3&theater