Thainyrkkeilyn merkkitapahtuma Tampereella – mukana Jomhod Kiatadisak!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Thainyrkkeily on niittänyt Suomessa suosiota jo vuosikymmenien ajan, ja erityisesti Tampereella lajilla on jo suomalaisittain pitkät 35 vuoden perinteet. Kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta on yksi lajin kulmakivistä, ja tällä viikolla sitä nähdään Tampereella.

Ensi lauantaina Tampereella Hervannan Vapaa-aikakeskuksessa järjestetään Chitalada Finland 40-vuotisjuhlakilpailut, WMC Muaythai Gala, jossa nähdään poikkeuksellisen kovatasoisia kansainvälisiä tähtiä.

Suomalaisten ottelijoiden lisäksi mukana nähdään myös thaimaalaisia ammattilaisia, joista nimekkäin on lajin maailmanlaajuinen supertähti Jomhod Kiatadisak. Lisäksi tapahtumassa nähdään perinteistä Muaythaita myös ilman suojia ja ammattilaisten säännöin.

WMC Muaythai Gala