6-vuotias kutsui luokkansa synttäreille – kukaan ei tullut paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten yksi pahimmista kokemuksista on joutua kokemaan muiden hylkäämäksi tuleminen oli kyse sitten koulusta tai vapaa-ajasta. Maailmalta ja Suomesta on kantautunut useita ikäviä tapauksia, jossa lapsen syttäreille ei ole tullut kutsusta huolimatta yhtään vierasta. Nyt niin kävi 6-vuotiaalle Teddylle.

Teddy Mazzini järjesti vanhempineen synttärijuhlat paikalliseen ravintolaan, jonne he kutsuivat pojan koko luokan mukaan juhlimaan. Pettymys oli lopulta valtava, kun yksikään 32 kutsutusta vieraasta ei tullut paikalle. Teddyn äiti Sil Mazzini ikuisti juhlista sydäntäsärkevän kuvan, jossa poika istuu yksin suuren katetun juhlapöydän äärellä Peter Piper Pizza -ravintolassa.

Muutama kutsutuista oli ilmoittanut esteestä, mutta valtaosa ei ottanut lainkaan yhteyttä. Arizonan Tucsonissa asuvan Mazzinin perheen vanhemmat julkaisivat surullisen kuvan sosiaalisessa mediassa. Äiti kertoi tapauksesta uutisoineelle ABC15-televisiokanavalle, että ei halua hetkeen järjestää uusia juhlia. Kuvasta tuli kuitenkin sosiaalisessa mediassa virallihitti, joka johti odottamattomiin seurauksiin.

Paikallinen NBA-joukkue Phoenix Suns huomasi pikkupojan surullisen kuvan ja kutsuivat Teddyn juhlimaan synttäreitään yhdessä joukkueen kanssa seuraavaan otteluun. Pikkupojan ilo oli rajaton, kun hän sai kuulla pääsevänsä juhlimaan synttäreitään noin 7.000 ihmisen kanssa. Tarinalla oli siis onnellinen loppu, mutta se ei muuta sitä, että luokkatovereista kukaan ei saapunut pikkupojan synttäreille.