Käsilaukku kuin musta aukko? Suomalaisyritys kehitti siihen ratkaisun

Digi Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien naisten käsilaukut ovat kuin mustia aukkoja, sillä laukussa on usein mittaamaton määrä tavaraa kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Ongelmana on kuitenkin usein tavaroiden löytyminen pimeästä laukusta. Nyt tamperelainen Kauppahuone Harju on tuonut markkinoille ongelmaan ratkaisun.

Kyseessä on liiketunnistimella varustettu käsilaukkuvalaisin ElectroGEAR, joka helpottaa löytämään laukusta haluamansa tavaran nopeammin. Noin 10 euroa maksavan ja vain 15 grammaa painavaa uutuustuotetta voi käyttää laukkujen lisäksi myös esimerkiksi yöpöydän laatikon valaisuun.

Valo syttyy automaattisesti, kun se havaitsee lämpöliikettä ja palaa noin 40 sekunnin ajan. Idean keksi Johanna Harju, kun hän oli kyllästynyt hakemaan tavaroita pimeästä käsilaukusta.