Kasmir julkaisee uutta musiikkia: ”Tuo elämään valoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kasmirin kolmas albumi saa lähtölaukauksen tänään perjantaina, kun ensimmäinen uusi single julkaistaan. Valoo-kappale kasvaa syksyisen melankolisesta alkutunnelmastaan kauniiksi ylistyslauluksi. Kappaleen gospel-henkinen taustalaulu lisäksi Kasmirin laulamista. Kumppanille osoitettu kiitos muovautuu kuulijan mielessä helposti myös kiitollisuuden tunteiksi läheisiä kohtaan. Aihe on lauluissa harvinainen mutta sitäkin tärkeämpi.

– Pitkän kuuman kesän jälkeen syksy saattaa iskeä totuttuakin kovemmin. Pimeään aikaan korostuu enemmän sen tyypin merkitys jonka kanssa yhteistä tietä kulkee ja joka tuo elämään valoa. Sille tyypille tää biisi on. Oon ollu tosi iloinen tästä biisistä, tuntuu että kappaleessa on tosi hyvä ja vapautunut tunnelma ja se oikea ajatus tulee läpi aidosti, Kasmir kertoo kappaleesta.

Kasmirin toinen albumi Valmis julkaistiin helmikuussa. Levy nousi heti albumilistan ykköseksi. Kasmir on jatkanut musiikin tekemistä useiden eri biisintekijöiden kanssa, ja uutta materiaalia on syntynyt hyvällä tahdilla. Kolmas albumi on suunnitelmissa julkaistavaksi ensi vuoden aikana.

– Kolmannen levyn teossa on tullut laajasti esille mun musiikilliset juuret ja luulen et siinä ne tulee kuulumaan myös eniten. Ekan levyn innostunut kokeilu ja tokan levyn muutoksen vaiheet saavat seuraavaksi jatkoksi vahvinta Kasmiria, Kasmir kertoo.