Cardi B:n vauvan kuvista tarjottu miljoonia – uhkailu estää julkaisemisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäripariskunta Cardi B ja Offset saivat heinäkuussa tyttövauvan. Kulture Kiari -niminen lapsukainen ei ole vieläkään tehnyt ensiesiintymistä julkisuuteen. Cardi B kertoo, että heille on tarjottu jättisummia pienokaisen ensikuvista.

Cardi B on joutunut palkkaamaan yksityisetsivän selvittämään hänen saamiaan uhkauksia Kultrue Kiari -lapseen liittyen. Naisen puhelimeen on lähetetty törkeitä uhkailuviestejä. Tämä on yksi syy sille, miksi nainen ei halua esitellä lastaan julkisuudessa.

Cardi B:lle ja Offsetille on tarjottu miljoonasummaa lapsen ensikuvien julkaisemisesta. Cardi B:n ajatukset ovat muualla kuin kuvissa. Hän haluaa turvata ja taata lapselleen parhaan mahdollisen tulevaisuuden, E! Online uutisoi. Hän haluaa myös jatkaa menestynyttä uraansa vauva-ajan jälkeen vähintäänkin yhtä loisteliaana kuin ennen raskautta.