Kendall Jennerin lapsuudenkodissa kummittelee – suihku menee itsestään päälle ja katolta kuuluu askeleita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien perheeseen kuuluvat nuorimmat sisarukset, Kendall ja Kylie Jenner, ovat kokeneet omituisia asioita asuessaan äitinsä Kris Jennerin talossa. Sisarusten mukaan Kylie Jennerin kylpyhuoneen suihku meni itsestään päälle vähän väliä.

– Uskon kummituksiin. En ole varma, olenko koskaan nähnyt yhtäkään, mutta olen kokenut pelottavia tilanteita, 22-vuotias Kendall Jenner kertoi Voguen Youtube-kanavalla.

Hän kertoo myös kuulleensa Kylie-siskon kanssa askeleita talon katolta, vaikka kotona ei ollut heidän lisäkseen muita ihmisiä. Mallina työskentelevä Kendall Jenner kertoo myös kokeilleensa ystävineen spiritismia Ouija-laudan avulla nuorempana. Kokemus pelotti heitä niin paljon, että Kendall ja Kylie nukkuivat ystävineen kaverin äidin vieressä seuraavan yön.