Tyttö salasi nännilävistyksensä – sitten äiti näki röntgenkuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa leviää parhaillaan nuoren naisen röntgenkuva, jossa nähdään kaksi pientä metalliosaa, joiden päissä on pienet pallot. Tarkkasilmäiset voivat arvata kuvassa näkyvien esineiden koosta, muodosta ja sijainnista mistä on kyse, mutta kaikki tuskin ymmärtävät näkemäänsä.

Sydney Allen

20-vuotias floridalainen Sydney Allen sai kesäkuussa siskoltaan synttärilahjaksi nännilävistykset, jotka hän myös suostui ottamaan. Tytöt päättivät kuitenkin pitää asian salassa vanhemmiltaan, koska eivät tienneet miten he suhtautuisivat asiaan. Lopulta Sydneyn piti kuitenkin käydä selkärankansa takia röntgenkuvassa, ja mukana oli hänen äitinsä.

Perheen vanhemmat ovat konservatiivisia ja inhoavat esimerkiksi tatuointeja ja lävistyksiä. Viimeistään kuvan ilmestyessä ruutuun ymmärsi Sydney kuitenkin, että metalliosat näkyvät röntgenkuvissa äärimmäisen hyvin. Hän räjähti kertomansa mukaan nauramaan saman tien, hän kertoi BuzzFeed Newsille. Sydneyn mukaan äiti oli ollut ensin pitkään hiljaa ja sen jälkeen todennut, että asiasta keskustellaan myöhemmin.